Befőzéshez, savanyításhoz kellékek
5 termékCitromsav 10dkg/doboz (80089)
Szörp, üdíto dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befottek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra. Alkalmazás és adagolás A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss ízu
Nátrium-Benzonát 10dkg/doboz (80076)
Tartósítószer befőzéshez, savanyúság készítéséhez.
Timsó 10dkg (80047)
Felhasználható: Zöldségek / uborka, paprika, káposzta / savanyításához szokás, illetve a Magyar Élelmiszerkönyv előírásai szerint. Tárolása: Száraz, hűvös, naptól védett helyen tároljuk.
Befőzési fólialap 50 darab/csomag 17x17 cm (90218)
Speciális BOPP fólia, amely hőre lágyul, viszont vízzel érintkezve nem. Zárási képessége 100C fok körül a legjobb, ezért felhasználás szempontjából a befőzés magas hőmérsékletén viselkedik a legjobban
Befőzési celofán 40x40cm 4 íves (90140)
Ideális befőzéshez és csomagoláshoz.Cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag.A befőző fóliával ellentétben hőre nem lágyul, viszont hajszálcsövessége révén vízzel érintkezve igen.